Stralande Jul eller Pommes och kycklingvingar

Angkor temlpena var exakt lika fantastiska som jag vantat mig. Man kannewr sig valdigt liten nar man gar omkring och beskadar en kultur av sadan dignitets efterlamningar.

Jul firades saledes i Siem Reap. Pa dagen gjorde vi var andra angkor-utflykt och pa kvallen borjade vi med middag och ol pa en resturang nere i centrum. Dar fick vi snart sallskap av ett svenskt par (eller ja, han var Canadensare men bott i Sverige i sex ar). Tjejen (glomt namnet, man traffar sa satans manga) var overlycklig over att fa skala till svenska julvisor och vi gjorde henne inte besviken.
Borden slogs samman och kortspel varvades med Fia med knuff nagot som killen (Jeremaine, hans namn kommer jag ihag) tyckte var fantastiskt roligt.
 
Nar notan skulle betalas radde det en hel del oklarheter over hur manga ol som hade avsmakats. En ol kostade ungefar fyra svenska kronor sa vi hade bestallt hit och dit. Men ingen trodde riktigt pa att vi sankt 6L var sa kapellmastaren alias hovmastaren fick tillkalas och efter lite debatt var alla nojda.

Ett annat svenskt par anslot julfirandet och alla var rorande overens om att det var dags for starkare drycker. Sagt och gjorde omlokaliserade vi oss till Temple Bars overvaning dar vi gjorde anhalt tills stangningsdags. Mitt emot hos lag Siem Reaps hogborg Angkor What? vilket blev nasta stopp pa bar hoppandet. Martin avvek efter en stund och likasa gjorde Jermaine med dama. Men forst efter att sistnamnde man ackompanjerad med undertecknad slukat en A-bomb (Absinth i energidryck)
I slutstriden var jag alltsa med Per och Tina, det sist tillkomna firarna. Vi delade tva pitchers och pratade forhallande och Stockholm vs Malmo samt tiggarbarnen pa gatan hade hade faktiskt riktigt mysigt. Javligt sympatiska personer. Klockan narmade sig fyra och vi bestamde oss for att gora skillnad betraffande sista diskussionsamnet. Sagt och gjord lamnade vi Angkor What? at sitt ode och gick ut pa gatan.


Direkt far vi ett tiotal barfota, traskladda barn runt oss. "Mooni, mooooni". Men nej. Det vi kommit fram till var oerhort nyckert med tanke pa substanserna i vara kroppar. Vi skulle ge dom mat. Sa vi frade om dom ville ha "food" och de allra flesta nappade. Gatukoket var bara metern ifran sa Pommes-tallrikar och kycklingar vingarbestalldes. Jag hade en kid pa mina axlar och en i famnen och Per och Tina bar pa nagot liknande. Dom sma kikade in i vagnen och sag helt saliga ut.

Maten kommer och betalas och vi satter oss pa trotoarkanten och delar ut. Dom skiner verkligen upp och tar for sig, inte sjalviskt utan lite pommes i taget sa att dar finns till alla.

Dock hanger lite barn i periferin och jag gar bort till en kille som sitter och snyftar i en trappuppgang, stracker fram pommestallriken mot honom. Men han bara vander bort huvudet och fortsatter tyst grata. Upprepar mina matningsforsok utan framgang. Stockholmarna gar likasa bet pa sina forsok.
Situtationen var javligt obehaglig. Varfor ville vissa kids inte ha mat? Det var inte som att dom var tokmatta efter ett rejalt julbord.

Sanningen ar nog sa javlig som att foraldrarna, som skickar ut barnen pa tiggarstrak, forbjuder dom att ta mat for att vi istallet ska ge dom pengar. Dom kan ocksa varit for sjuka for att ata, men det kandes inte sa.

Maktlos, trott och forvirrad over situationen, samtidigt stolt och glad over att gjort nagot bra tog jag en moped tillbaka till Martin och Family Guest House.

Nar jag berattar for Martin dagen darpa om nattens handelser fragar han enkelt " Vad gjorde barnen ute klockan fyra pa natten?"

Ja, fan. Bara det liksom.


Buck.


Statusrapport

Vet inte alls om det ar nagra som forsokt fa tag pa oss de senaste dagarna men misslyckats. Saken ar den att mitt (martins) svenska nummer inte vil fungera har nere (nej jag har inte tappat min mobil eller simkort), och Hans thailandska nummer det vill..ja det funkar inte det heller =)

Vi ar i Kambodja, liksom vafan.

Vi har saledes fixat ett kambodjanskt nummer som verkar funka sadar, ni ringer ni betalar-varianten: 085382461

Snabbsummering:

Resan hit gick helt okej, tog lite tid bara men man upptackte mycket langst vagen...eller ja grusgangen.

Idag vandrade vi runt bland gamla tempel i Angkor. Ni sitter dar hemma och ater en massa mat. Jag menar, ge er. Vi hyllar iaf anledningen till julen - Relgionen. Amen tomten

Nu ska vi ata som ingen annan i Kambodja har atit forut (overtramp?) och dricka gott. Darefter ska vi dela ut pengar till alla tiggande barn. En stor manniska sa en gang: Det ar battre att ge an att fa. Och mormor, du har alldeles ratt.

Detta ar 50% MTy som onskar alla nara och kara en underbar jul!

'All hail the ale'

Martin och Hans

Captains log chapter three

Faj! Mina nasa svider lite latt nar jag vidror den med mina fingrar. Faj! Javla sol, javla 35 grader,javl-igt najs!

Vi borjar forst med nagot historiskt: Jag har last ut min forsta riktiga bok! Snabba Cash plojde jag igenom pa en vecka och blev helt fast. Nu sitter jag och svar lite latt for mig sjalv att jag inte har fortsattningen. Och den klassiska kommentaren som alla (som jag tyckte innan) Halvnordar drog av "Usch jag gillar inte nar man last slut en bra bok. Det kanns som man tappat en bra van", stammer faktiskt. Hur som helst. Nar boken var slutlast och jag irriterat mig pa JW och alla hans korkade beslut sa gick jag ner till vart hostels bokhylla dar man kan swoopa bocker och fann "The Dirt". Blev helt till mig, manga som snackat sa val om den. Och efter att ha last dem 30 inledande sidorna i en hangmatta med en cola i min hand sa far jag saga att den verkar bra.

Nu ska vi se, Hans skrev sist i torsdags sa jag far val snacka om de senaste dagarna.

Efter att vi lamnat internetcafeet i torsdagseftermiddag begav vi oss hem dar vi tog nagra chang ol sen begav vi oss till Mr.Bird och hans resturang som heter just Bird. Sicket sammantraffande inte sant. Val dar sa kaka vi och tog nagra ol till. Nar vi kom in pa tredje rundan sa ropa vi till oss servitoren Ae (som ser ut att vara 12 men har tatueringar och roker. Vi ska aterkomma med hans riktiga alder) och bad om tva ol till. Minuterna tidigare hade jag forklarat ordet Kimao for Hans som tydligen ska betyda alkolist. Nar Ae gar mot kylen for att hamta vara flaskor sager Hans "Kimao" och hela personalen borjar asflabba. Hans hade harmed utsett sitt nya smeknamn dem narmsta dagarna. Dock sa ar vi lite skeptiska till om ordet verkligen betyder alkolist. For safort vi moter Ae pa gatan tittar han pa Hans och sager Kimao och sen tar pa han. Har hant varje gang. Kan det vara sa att Kimao har nagon homosexuell knytning till sig?  Kvallen avslutades pa Lemonbar med tva svenska tjejer vi traffar pa resturangen.

Pa fredagen drog vi sedan ut pa en Booze cruise med 23 andra glada resenarer. Hans sa att han aldrig varit sa bakfull i hela sitt liv. Eller ja, detta var pa formiddan vid frukost nar vi vakna sa var han fortfarande glad och igang. Sa glad att han tog med sig sin filt istallet for sin handduk. Sjalva batresan var grym. Forst tva snorklingsstopp dar man sag en massa fisk. Vi fick aven lara oss att man kunde kasta i lite Vattenmelon och genast kom det 100 fiskar som slogs om frukten. Hans fick senare erfara hur det ar att simma med fiskar. Hans hoppar i sen kommer agaren av baten och borjade kasta ris kring Hans. Hans har nu sakert 300 fiskar omkring sig och gar upp i sin harliga fansett. Jisses vilken panik han hade. Jag bara skrattade at han uppe pa baten. Senare blev det mad och ol men Hans avstod. Traffade 3 killar fran Stockholm som, liksom jag, alskade Magnus Tingsek. Jag berattade om konserten i Thailand (Tack Malin) den 15 feb och dem skulle forsoka pricka in den. Vi fiskade lite sen sa akte vi till antagligen det basta havsvattnet jag sett. Var riktigt overkligen. Man trodde det var dricksvatten sa klart som det var. Vackert!

Tillbaka till fastlandet dar Hans gick i ide. Vi kom hem vid halv sju Hans somnar direkt och meddelar att han inte ska ut ikvall. Jag kollar pa Burn it after reading (Man kan bara alska Brad Pitt i den =) ) pa var inkopta TV/DVD innan jag drar ut med stockholmarna och nagra tjejer fran Skottland. Fan vad dem pratar! Blir discodans pa stranden innan det blir nan halvefterfest med skottarna pa en pub i narheten. Tackar for mig och beger mig hemmat for el sang.

Igar sa hyrde vi mopeder for att upptacka on. Det var jag, Hans och var nya van...eller ja...han typ hangde med...en hangaround kan man kalla han. Chris tar taten men det visar sig att han maste vara nagon slags flicka inombords for FYFAN VAD LANGSAMT HAN KORDE! Vi drog snabbt om och blev sedan "av" med honom i en liten fiskeby. Vi drog runt och kollade lite strander och stallet Myggan hade bott pa innan vi hoppade pa vara tvahjulingar igen och drog hem. Val hemma sa blev det mat pa Mr.Bird innan det blev ol och vi skulle fanga lordagsnatten. Dock var lordagsnatten helt mega dod. Stack runt till 3 olika stallen men ingen hade tryck. Vi nojde oss med det och gick till sangs.

Patal om var Engelskavan Chris. Sicken javla krigare. Han namnde samma saker till alla: Han kom fran England, jobbade som larare i en stad norr om Bangkok, han kunde lite thai vilket han hela tiden ville visa upp. Hans favorit fraser var: "It's nice here is'nt?" och "Yeah I like it here. It's a good vibe". Nar man vaknade pa morgonen och skulle ata sina agg och toast sa fann man han alltid med nagra nya att prata med. Saken var bara att han snackade om samma saker hela tiden. Sa varje morgon fick man hora samma meningar hela tiden. Inget illa om honom han var jattetrevlig. Namnde jag att han akte tillbaka idag..mohhhahaha

Idag har vi mest gjort smaarenden for var avresa till Kambodja. Om vi forstatt det hela ratt sa har vi lyckats komma pa den beryktade "scam bus". Vagen till gransen kommer ta 4 timmar inom thailand och ar ca 3 ganger sa lang som den biten vi ska resa inom kambodja. Dock sa tar dem 14 milen i kambodja ca 5-7 timmar. Det sags att bussen kor sa langsamt for att, nar man val kommer fram till kambodja ar det morkt och man ar trott och irriterad. Sjalklart slapper da bussen av en utanfor ett hostel som kommer ta overpriser. Bussen och hostelet sammarbetar da saklart. Men vafan, det ska bli intressant.

Nu ar det val bara att packa sin vaska, invanta kvallen sen ol och Arsenal - Liverpool. Nej just fan. Jag maste ta en thaimassage, vet inte om jag vill men det ar sista chansen.

Jag avslutar med nagra skona citat som Hans bjudit pa dem senaste dagarna:

Vi sitter pa rummet och diskuterar vara arbeten nar jar borjar fraga ut Hans som ar personlig assistent till en handikappad kille.

- Men ar alla rullstolsbundna i Jonas klass? /Jag
- Nej nej. Det ar bara nagra stycken/ Hans
- 50%? 60%? 90%? /Jag
- 90% ar det nog / Hans
- Alltsa en tiondel? /Jag
- Ja..eller nej det later mycket / Hans
- tva tjugondelar da? / Jag
- Ja, Ja! Det later mer troligt / Hans (fullt serios)
- .... / Jag
- Vad? eller..vad? Vafan det ar ju samma som 1/10. Fan vad jag ar korkad / Hans

Sen sa igar skulle jag in i en affar och kopa dricka

- Check it out - Maybe they have sprite! / Hans
- .... eh va? / jag
- Ja vafan det rimmar ju / Hans
- Nej..! / Jag
- Klart somfa..eller nej det gor det ju inte alls. Shit vad dalig den var / H-boy

Tag, Bil, Bat, Flyg - till och med pa EU-moppe
tar oss genom landet och dem kallar oss for Thailandtrotters!
(Alla fardsatt ar inprickade! Nej Svensson, Helikopter blir svart)

Nasta gang vi skriver sa blir det fran Kambodja....fan inget bad nu pa kankse en manad.. Far bli ett sista dopp innan det blir morkt.

Detta ar Martin ö som signar ut - SLUT!

Och skagget har blivit ett helskagg

I all arlighet sa hade vi en mer eller mindre serios overenskommelse om att inte raka var ansiktsbeharing forsen vi brot mark i Kambodja. Martin var relativt snabb med att backstabba mig och har sitter jag som en ful version av Robinson Crusoe. Manlig, javisst! Snygg,... nej. Min sex appeal forsvann nagonstans pa Koh Lipe, det star utom all tvekan.

Igar narmade jag mig den lokala Harfrisorskan. Klev in genom skjutdorren av glas och fragade om en "shave" och strok mig over min skaggvaxt. Hon tittade pa mig. Och sade nej. Ute pa grusgangen blev jag attackerad av en hund.

Ko Chang som vi nu spenderat tre natter pa kommer bli var sista utpost i Thailand om allt gar enligt vara hogst vaga planer. En fin o med "good vibes" (You reckon Chris?) och ett hogst lampligt sate att avsluta pa. Kanske skulle saledes en summering av vara veckor i forna Siam vara pa plats? Jag bjuder pa en sammanfattning i viss tabellanda.

Patong 2n 800B V T (Patong 2 natter 800baht/natt (aven omn vi har smet fran notan for andra natten) Varmvatten (Egen) Toalett)

Phi Phi Islands 4n (forsta tva natterna 800B T) (sista tva natterna 400B)

Koh Mook 2n 250 V

Trang 1n 300B T

Satun 1n 250B T

Langkawi 2n 45MR (Malaysian Ringit) T

Pak Bara 1n 250B T

Koh Tarutao 2n 500/3 *2 (Kostnad for rummet 500B delat pa tre personer ganger tva natter)

Koh Lipe 3n 600B T (rader en del oklarheter kring tredjepart och betalning)

Don Sala (kan det ha hetat) 1n 500B/4pers T

Koh Phangan 4n 400B T

Nattag Suratthani - Bangkok 1n

Bangkok 1n 200B (Billigast!)

Ko Chang 3n (and counting) 700B/500B- V T


100Baht ger ungefar 25Kronor.

Pa nattaget till Bangkok prickade jag in min samsta form. Hade atit en obeskrivligt dalig Pad Thai vilket resulterade i en mardromsnatt. Magsjukan holl fest och spyorna pa en av taghistoriens mer tvivelaktiga toaletter avlosta varandra likt nyarsfyrverkerier under natten. Magen ville inte vara samre och toalettpappret ven i tagvagnarna.

Nu ar fest igen!

Big Buck halsar resterande MTy och alla andra!

EDIT: GRATTIS PAPPA! / Martin

Captains log chapter two

Sa tvingades jag satt mig ner och skriva av Hans.

Saret som jag adrog mig pa Phi Phi har antligen lakt. Tog bara 2.5 veckor men nu kan jag bada igen utan att saltvattnet dodar mitt armveck.

Hans har summerat det hela valdigt bra men overlatit oarna Lipe och Turatao till mig. Men forst mina damer och herrar sa maste jag bara beratta lite, igen, om Malaysia och hur barndomsminnen ater kom till liv. Det var dag tva och vi kande att vi ville kolla in var kara o Langkawi (som jag hela tiden trodde var fastlandet). Vi hyr oss tva mopeder och efter att ha ljungit ihop en historia om att mitt icke existerande korkort var hemma pa hotellet (javlar vad vi ljog kasst) sa gav vi oss ut pa dem oppna vagarna. Mopparna var inte mycket till bestar genom att titta pa dem, men jisses vad dem hade krut i sig. Vi kor ut mot flygplatsen och nar jag har fritt spelrum och ca 200 m rakstracka sa drar jag full gas. 120 km/h! gjorde min roda skonhet nar jag talade omt till henne. Siktet var installt pa en krokodilfarm men vi hade ingen anning hur vi skulle komma dit. Jag tyckte det var sapass roligt att bara kora att jag inte kollade pa nagra skyltar och bara korde pa. Tillsist trottnade Hans och kollade in kartan och trodde han visste vagen. Han bad mig ta taten men han korde ut fore mig in pa den hogra filen. Och for er som inte visste det sa ar det vanstertrafik i Malaysia. Han kommer val upp i en 80 km/h innan han tittar upp och ser 3 lastbilar komma mot han. Det var fan precis att han hann styra undan. Lite laskigt sadar.

Nu till Thailand igen:

Efter att ha jinxat oss sjalva genom att ta en senare farja over fran Malaysia sa missar vi aven baten som ska ta oss till Koh Taturao. Istallet sa skulle vi overnatta i hamnstaden Pak Bara dar vi traffade pa Claudia fran Uk i minibussen pavagen dit. Kvallen spenderar vi alla tre over en middag och lite ol innan vi drar ner till piren och hanger med dem lokala ungdomarna. En ladyboy borjade ragga pa mig och la handnen pa knaet. Najs.....NOT!

Pa speedbaten dagen efter sa ar vi dem enda som hoppar av pa Tarutao medans ovriga resenarer drar vidare till Lipe. Tarutao ar en nationalpark och kan egentligen latt misstolkas som ett sommarkollo. Dar fanns stugor lite har och dar, i mitten fann man matsalen (resturangen) och pa infocentert fanns det ett pingisbord (som av naturliga skal var placerad i biblioteket). Forsta dagen drog vi ut till en grotta dar folket sa att vi inte kunde ga in da bron var sonder. Lyssnade vi? Sjalklart inte. Forst drar jag in och efter kommer Claudia och sist kommer Hans som gor allt for att han sa lag tyngd pa kroppen som mojligt. Sag ut som han skulle skita ner sig nar han gick  tillbaka (bildbevis fixade sjalklart Mr. Paparazzi :) )

Pa kvallen chillade vi pa resturangen med lite spel och ol innan det var dags att sova kl 22 da all strom stangdes ner pa on. Kvallen spenderade jag med att ligga sked med typ 300 myror som hade skankt mig ett besok. Forst sa vaknade jag och kande nat som gick pa mitt ben. Tankte att ^vafan det ar bara nagra myror^ och kopplade bort det. Senare vaknar jag att typ 100 myror ar pa mig och tanker igen ^vafan det ar bar nagra myror^ och forsoker vanja mig vid det. Senare vaknar jag av att dem javlarna biter mig. INTE OKEJ! fick totalt 2 timmars somn den natten samtidigt som jag kande mig som Buffy the vampyr slayer samtidigt som jag offrade myror till hoger och vanster.

Dag tva drar vi ut pa en snorklingstur som nog var den samsta vi varit pa. Man blir javligt latt bortskamd. nar vi kommer tillbaka sa moter vi upp med Claudias van Conner fran Irland och vi 4 sticker och kollar in ett gammal fangelse pa on. Sjuka saker dem gjorde back in the days for att tortera manniskor. Kvallen avslutas med ol samtidigt som Claudia och Conner drar av alla svordomar som existerar pa dem engelska oarna. Conner var nog ses som den basta da Irlandskan slar allt. Ei you Fockers! Give me some bommerrrrrrs.

Nasta dag var det dax att ta farval av samtliga da Hans och jag skulle vidare till Lipe. Baten dit delar vi med typ alla barnbarnen till pearl harbour bombarba. JAPANER OVERALLT! Och dem klarar ju inte av solen. Dem skyddar sig med att dem far tag pa. Dessutom tror dem att dem ar sa javla coola med sina nyinkopta Singha trojor. Mr. Hans och Mr. Martin visste inga granser nar dem personliga pahoppen val kom igang. Avkastade pa nan javla flotte sa blir man tvingad att ta en longtail bat in till stranden for 50 baht. Till att borja med ar 50 baht alldeles for mycket for en resa pa 50 m men dessutom sa hade vi betalt att komma till on Lipe och inte till nan javla flotte. En annan kille med samma installning var hobbyfotografen Bjorn (vi dopte han till det) fran Stockholm. Han gick helt barsark och skrek at dem sma thailandarna.
- THIS IS ILEGAL IN MY COUNTRY!
- I will go to the govurment with this!

Vi lite mer sansade Skanepagar tankte att om jag simmade i land sa skulle jag nog kunna fixa en billig bat. Sagt och gjort. Snorklingssakerna akte pa och jag hoppade i vattnet. Simmade i land dock sa skulle batfolket ha samma pris som det vi blivit erbjudet forst. Jag signalerar till Hans att bara ta en bat och komma i land vilket han senare gor. Vad som hande med Bjorn darimot ar dar nog ingen som vet. Enligt Hans var hans plan att ligga kvar pa flotten till nasta bat kom och sedan hoppa i framfor den och vagra flytta sig. Vad han inte visste var att nasta bat kom dagen efter, ca 14 timmar senare. Men vafan. Han hade ju 6 l vatten och lite notter.

Lipe bjod pa daligt vader och vi hangde mest i var Bungalow. Pa dag tva sa kom aven Malin dit som vi traffat i Malaysia och hon hangde med oss i tre dagar. Vi tog aterigen en en snorklingstur. Antagligen den basta vi varit pa. Grymma koraller och det kandes som man svavade over ett bergslandskap.

Efter Lipe sa skulle vi forsoka hinna dra norrut till Koh Pangang pa en dag men den giriga resebyrarstanten lurade oss totalt sa att vi inte alls hann den sista farjan hit utan fick spendera natten i ytterliggare en hamnstad. Nu tillsammans med Katie och Jenna fran the good old US of A.

Nu sitter vi bara och vantar pa att morkret ska infalla och forfesten ska borja med just namnda Katie och Jenna sen javlar ar det Full Moon festen med ett ex antal tusen pers. Imorgon hoppar vi sedan pa ett tag till Bangkok och sedan vidare till Gransen till Kambodja dar vi ska fornya vara visum innan vi spenderar den sista veckan i Thailand pa Koh Chang.

Nu till fragor och svar fran kommentatorsfaltet

Liv:
I januari kommer vi befinna oss forsta tiden i Vietnam innan vi drar till Filippinerna. Var kommer ni vara i mars?

Postat av: Joe Labero Phi Phi låter inte helt fel nu. Är det mycket folk? Är livebandet på Rolling Stones kvar? Har ni slagit skiten ur varandra uppe i ringen på Reggae Bar? Är klibborna kvar på Carlitos toa? Best Regards.

Phi Phi var najs. Hyffsat mycket folk. Vi var aldrig pa Rolling Stones. Hangde mest pe Reggea och Hippies. Nej vi valde istallet att brottas i vattnet vilket resulterade i att jag fick ett kottsar i armvecket. Bra placering.... Hittade inga klibbor utover dem Hans satte upp

Postat av: Gessie Fyfan vad slice det låter hasse. När får man den mindre rumsrena versionen? För jag antar att det inte går särskilt lugnt till...

Sanningen ar faktiskt att efter Phi Phi och vara/mina whiskey incidenter sa har vi chillat som fan. Dock sa slog vi alla rekord igar. Vad som hande vet vi nog inte ens sjalva. Men jaaavlar vad vi skratta. Hans vill aven passa pa att halsa Patrik och Heidi ett stort tack som lanade ut sin dusch 2 pa natten.

Postat av: André Tjeenare =D hoppas du har det bra !..hur länge har du varit borta nu och hur länge till ? hörs, ha det fint och ta det lugnt med spriten och girlzen haha, man vet aldrig vad dom har under kjolarna;) (Pans Röst) = KIMAO! Va i helvete, man vet aldrig vad som finns under kjolarna på dom dära, kanske en enchilada eller en stor fet bratwurst, hähä ha d bra, Love Pan

Varit borta i 3 veckor och kommer vara borta till Mars eller April far se. Fan Kimao hade jag helt glomt. Ska jag genast borja anvanda mig av.

Postat av: Malin Yo Guys! Imorgon smäller det! Jag förväntar mig att få ett livs tecken den 13e eller nja iaf den 14e.. för då känns det som, överlever ni det, så överlever ni allt! Fan va gutt ni verkar ha det, och Hans jag förstår precis din känsa där med Robinson Zubeyde! :D Märdin ligg på sidan va fän :P Ha de sjukt ball imorgon och fortsätt så här grabbar! :D Peace Love and Asien, eller vad! (L)
\
Tror vi ska klara det hela valdigt bra. Inte sa att man ar ny i gamet. :P

Om det finns fler fragor sa bara skriv in nan kommentar i kommentatorsfaltet.

Peace, unity and magic mountain!

(btw, fyfan vad alla i family guy hatar Meg. Sjukt omtiverat men grymt ball)

Detta ar Mc Lov'in som signar ut - Slut!


Mentalita Phangan

Laser ni far ni fan ocksa ha vett att kommentera!

Det borjar nastan bli ett problem. Jag har faktiskt konstant ont. Trastolarna pa resturangrna ar en fasa och mitt storsta dilemma ar huruvida det ar bast att ligga pa mage eller rygg. Tur att stolen jag sitter pa ar vadderad.


Igar var slice. Efter en hel del sobra (halsosamma?) dagar tog vi hamnd pa allt och alla igar under var forsta natt i dekadensens hogborg; Koh Panghan. Vid nio slot Heidi och Patrik upp i var bungalow dar 50% MTy redan gatt barsark pa en vodka av hogst tvivelaktigt marke. Nagra smarre incidenter och substanser senare ramlar vi ner till strandfesten. SIcket gig! Musiken pumpade hart och hela stranden gungade. Riktigt lackert. Full pa ol full pa vin full pa sprit full i faan ( Snook tixt). Runt fem blaser domaren av. Idag har vi chillat pa stranden i solsken,. lirat lite boll, last, och lekt i vagorna.

Klockan ar snart vodka igen. Alla gar och vantar pa den tolfte. Da ar det Fullmoon Party, Och vi tyckte igar var something else. Wait and see, wait and see.

Har inte kommenterar Koh Tarutao som var helt underbart dar vi traffade ConnerHenrikJosefin och delade cementmadrass med Claudia och inte ett ord har heller skrivits om Koh Lipe dar vi fick ovantat besok i tva dygn. Javligt uppskattat dock.

Den biten kan East fa ansvara for. Han kollar forresten Family Guy nu. Ska dra och hamta upp honom nu.

Chang eller Leo? Dessa val... Dessa toser...

Upp till kamp och skal kamrater! Eller som Conner hade sagt "Fockers".


/ Buck Connection United Kingdom

We have joy we have fun we have seasons in the sun

Ja, varfor ta vid dar jag slutade.


Vi har nog aldrig varit sa nara att sanka en asiat som vi var nar "den flottiga grisen" visade att minibuss turen till pak bara gick  med moped till satun forst. Vi gillade inte honom fran borjan och han ligger som oslagbar 1a pa deathlist.

I vantan pa minivanen (utan minibar) i pak bara (kan anvands som skalls ord) borjade vi spraka med Claudia. Det visade sig att hon precis som vi skule til koh tarutao. Javligt trevlig och social var hon och vi holl uppe snacket hela resan till Pak Bara. Nagonstans pa vagen droppade hon att hon var 36 och hur jobbigt hon haft pa ett hostel i australien med en massa 18aringar... jaja, vi ar ju way over 20!

Vi bestamde middagsdate och vi skulle hamta upp henne klockan 2000. East och Bcuk feat. Myggorna styr forgig pa stranden med en vy som var ngt alldeles extra att beskada. East leverar Deportees och Bcuk levererar oloppnare fran Trevor. Bra skit! 1930 borjade hon ringa ner martin men da vi var pa vag pallade vi inte svara. Val dar, i tid, har hon redan bestallt sallad och sitter med en stor Singha. Vi foljde efter och avnjot supe pa hennes inrattning. Snacket flot pa bra och tva Singha blev snabbt helt for manga. Festen fortsatte nere pa piren med tva hogst lokala ladyboys med anhang. En visste vem Zlatan var, jag fragade om han visste var Skummeslovsstrand lag. Det visste han inte.

Claudia gar barsark pa piren till en egeninspelad lat via sin mobil och utbrister till allas hapnad "Lets make some fucking noise". Pa samma gang valdigt malplacerat men underbart arligt och roligt.

Ms McDonald Ladyboy skjutsar oss hem till vart riktigt fina boende.

Claudia skulle vara hos oss tio for gemensam frulle utan bulle innan farjan till tarutao. Klockan nio bankade hon nyduschad och sminkad pa var dorr. Jag var uppe efter en batalj pa toaletten men Mardin njot fortfarande av John Blund invirad i sitt myggnatt. En timme senare over frukost blev det klart att Claudia missat timmens tidsskillnad ifran Malaysia. Vilket forutom den tidiga vackningen forklarade hennes sallad och singha kvallen innan.


WHOS THE GUY WHO HAD TO DIE?  OSHI KURU!

Med en blodigel pa foten

Sist blev rapporten kort och koncis pga att magen gjorde sig pamind. Nu ligger undertecknad inne med en hemorojd big size sa att jag knappt kan sitta ner och skriva.

Snorklingsutflykten fran koh mok var hogst lyckad med besoket i emerald cave som odiskutabel hojdpunkt. googla garna for bilder!

med longtailbot och minivan tog vi oss skitnodiga in till den torftiga staden Trang. Natten kantades av en karatefylla. De forsta olen forsvann skrammande snabbt varpa undertecknad sitter sitt liv pa spel nar han i nattmorkret och vanstertrafiken jagar ivag efter 6 nya 0,6l Chang. Sen blev det svart. Nar vi vaknar upp ar rummet mer eller mindre sonderslaget. Pa mitt samvete ligger ett par solglasogon, en tandborse och en mygga. ANdra halften far ta pa sig kortleken.

Tidigare under dagen hade vi kollat in trangs hogst lokala stadion som bjod pa skona oststatsvibbar. Vi blev inbjudna pa match med 20talet lokala thailandare. riktigt kul.

Fran trang med javligt lokalbuss till Satun. 25kr for en 3h resa och da brot bussen ihop dussintalet ganger. Mentalt. I Satun gjorde vi fan inte mkt. se borjan pa forra inlagget.

Fran piren i satun satte vi av till Malaysia och on Langkawi. Dar hade vi tva riktigt mysiga dygn och traffade mkt trevligt folk som vi hangde med. Nice! DarrenLisaMalin tack!

Fran Langkawi krigade vi oss vidare in till thailandska fastlandet och skrapade nitlotten. Vi trodde vi skulle fa 30 nya dygn men kammade hem 15. "New law, new law" gafflade damen bakom disken vid passkontrollen. Jaja, vi far hoppa inochut via kambodja.

Fortsattning foljer!



Forreseten! Visste ni att Gustafs kollega, forlat, kompis, ska bli heltidsdomare?

Buck

RSS 2.0