We have joy we have fun we have seasons in the sun

Ja, varfor ta vid dar jag slutade.


Vi har nog aldrig varit sa nara att sanka en asiat som vi var nar "den flottiga grisen" visade att minibuss turen till pak bara gick  med moped till satun forst. Vi gillade inte honom fran borjan och han ligger som oslagbar 1a pa deathlist.

I vantan pa minivanen (utan minibar) i pak bara (kan anvands som skalls ord) borjade vi spraka med Claudia. Det visade sig att hon precis som vi skule til koh tarutao. Javligt trevlig och social var hon och vi holl uppe snacket hela resan till Pak Bara. Nagonstans pa vagen droppade hon att hon var 36 och hur jobbigt hon haft pa ett hostel i australien med en massa 18aringar... jaja, vi ar ju way over 20!

Vi bestamde middagsdate och vi skulle hamta upp henne klockan 2000. East och Bcuk feat. Myggorna styr forgig pa stranden med en vy som var ngt alldeles extra att beskada. East leverar Deportees och Bcuk levererar oloppnare fran Trevor. Bra skit! 1930 borjade hon ringa ner martin men da vi var pa vag pallade vi inte svara. Val dar, i tid, har hon redan bestallt sallad och sitter med en stor Singha. Vi foljde efter och avnjot supe pa hennes inrattning. Snacket flot pa bra och tva Singha blev snabbt helt for manga. Festen fortsatte nere pa piren med tva hogst lokala ladyboys med anhang. En visste vem Zlatan var, jag fragade om han visste var Skummeslovsstrand lag. Det visste han inte.

Claudia gar barsark pa piren till en egeninspelad lat via sin mobil och utbrister till allas hapnad "Lets make some fucking noise". Pa samma gang valdigt malplacerat men underbart arligt och roligt.

Ms McDonald Ladyboy skjutsar oss hem till vart riktigt fina boende.

Claudia skulle vara hos oss tio for gemensam frulle utan bulle innan farjan till tarutao. Klockan nio bankade hon nyduschad och sminkad pa var dorr. Jag var uppe efter en batalj pa toaletten men Mardin njot fortfarande av John Blund invirad i sitt myggnatt. En timme senare over frukost blev det klart att Claudia missat timmens tidsskillnad ifran Malaysia. Vilket forutom den tidiga vackningen forklarade hennes sallad och singha kvallen innan.


WHOS THE GUY WHO HAD TO DIE?  OSHI KURU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0