Upprepa aldrig en succé!

När jag imorse snabbt gled in på youtube för att udnerhålla mig själv några minuter så hittade jag 4 nya klipp där komikern Robin imiterar Zlatan.
De gamla klippen som gjorts har ju varit klockrena och en grund till hela sommarens sommarrepliker. Tyvärr får man nu se fyra nya klipp som inte alls verkar vara lika genomarbetade och därför inte ens hälften så roliga.

Dock är hans dans i detta klippet fruktansvärt roligt. Riktigt störig humor, just how I like it!





Protien Martin - UT!

Hey there Delilah whats it like in New York Shitty?

Matchen idag var som alla andra när Malmö lirar. Opassionerade. Fint på slutet dock med spontanpyro och partystimung på Zektion 5. Slips och skjorta!

Satt med några krigare på sektion 3 under matchen annars och fick höra den ena storien efter den andra av ett gäng herrer 40+ som spetsade sitt köpta kaffe med medhavt brännevin.

"Lilla blyet är vårt"

Buck Walker

Bollen vänder neråt

Lördagen sparakdes i gång i Klågerup dit jag styrde Toyotan märkbart skitfull. Vägen hade tydligen nyligen lagts om och erbjöd nu en hel del turer ute på åkrar och en massa nya kurvor! Fram kom jag iaf och vi lirade boll till tre. Sen blev det hela jävligt märkligt. Fyllan försvann, och lös sedan med sin frånvaro hela kvällen:

Klockan 1724 infann sig underteckand i den Wigurska residensen. Kaos was king. Tre damer som sminkade sig, skrek på varandra, skämtade, boxades och byte om. Jag gick och la mig. Somnade faktiskt. Drömnde om guld och gröna skogar. Nej... Men jag la mig. Och somnade.

Jag var rätt så avigt inställd till kvällens holmgång, kombinerad 20års fest och 45års fest. 65års fest i Holmas folketshus. Jag hade blivit frågad om jag ville hänga med av Iris. Visst kunde väl vara trevligt. Men efter fredagens kalabalik ville jag chilla så jag erbjöd mig att köra. Iris morsa trodde jag var sepefull fortfarande. Hon var ju inte helt fel ute men vafan. Sen snackade jag vitt och brett om knark när jag körde oss till Holma. Trodde iris morsa skulle få frispel. Hon vill inte att hennes dotter ska hänga med en sån gangster som jag.

I bilen var:

Buck + iris
Iris syster anna + matte pojkvän
Mamma maria

Jag och Matte tog inte ett danssteg. Iris och Anna tog många och ville ständigt ha opp oss. Jag dansar inte nykter. Matte dansar inte om så hans liv hängde på det. Naiviteten och IQn lös med sin frånvaro hos tvillingarna. Framåt småtimmarna dansade Maria som en oxe.

Maten var rätt trist. Det var bordsplacering. Den sög. Jag hamnade bredvid en fruktansvärt ointressant tvåbarnsmamma och en rätt snygg tjej från Tranås. Snygg tjej från Tranås tänker ni. Tranås säger Buck.

Folk blev fullar och fullare, er förar-Buck blev tröttare och tröttare. iris och anna tjatade mer och mer. Matte kunde krökat men gjorde det inte. Jag blev flyförbannad på honom.

HAHAHA Bandet. FY FAAAAAn vad dåliga dom var. Kamouflage kallade dom sig. GOOGLA! Deras trummis bojkottade, helt sanslöst. En fet hora på sång och triangel. En stolpe på sång och gitarr och en trans på bas. Ingen dansade när dom spelade. När stereon sattes på flög alla upp på dansgolvet. Fruktansvärt pinsamt.

Dom vuxna på gillet blev tokfulla och dansade och hade sig. Antingen blir vuxna coola och kyliga i fyllan, eller, som här, pretty pathetic, dock med några undantag. Ett undantag hette Roger. Han var rutinead. Hade varit med i gamet förr så att säga.

Han satt med mig och Matte och sågade tillställningen. lade bland annat kommentaren till en kvinna som efter två timmars dansande kanske hade sett proprare ut: Du ser ut som om du blivit våldtagen av en kåt kalv! Galet rolgit och Roggan glänste med några fler perversa oneliners.


Sen körde vi hem.

Buck signar ut slut

Upp och ner som en målvaktsutspark volume 1

Fredagen var en perfekt iscensatt föreställning. Monsterfylla i under trevliga former i Klågerup. 1l Hansen-rum (trodde tills nyss att jag druckit vodka) avnjöts i goda vänners lag. Buss in kl 2400 för att inta Kulturbolagets faciliteter. Några stolpar lämnade i kön för Via Veneto, vi andra skrattade rått men gott åt dom. Sicken miss! På KB rådde full dekadens folk drack för fyrsiffriga belopp, flickor i överflöd och musik som man shakade skönt till. Konstant rus med trevligt folk! Could it be bettah? Na. Svarttaxi hem med en iransk-krigare (!) sombott i vårt Sverige i 6månader. Bara i svart-taxin man får höra såna sjuka stories.

Buck Walker

Julefrukost och en bar som inte ville tömmas

Först och främst vill jag hylla ett så underskattat företag som HM. Jag hade köpt en helt ny outfit och det dyraste jag hade på mig var min nya slips för 399 kr.

Skjorta 299, MQ (hade iofs 200 i rabatt)
Slips 399, 4You
Kostymbyxa 198, HM
Väst 198, HM

Sedan vill jag även ta upp hur korkade människor är. Varför är det alltid mest människor ute efter lön? Okej jag kan fatta varför vissa går ut och handlar, men ALLA!? Varför planerar inte folk bättre? Är den svenskamänniskan nöjd med att leva lite bättre i två veckor för att sedan gå ner helt i klass i månadens två sista?
  När man var kid sjöng man med i Ugglas "Kung kung kung i baren", men inte fan trodde man att texten skulle stämma såväl.

Och till sist vill jag även belysa barnvagnar. Hur tänker man om man drar ner en barnvagn på HM:s herravdelning. Där är redan trångt som det är, inte kan det bli bättre med 6 barnvagnar som rullar runt där nere.

Back to the story:
Efter ett jävla stressande kasta jag i mig två tacos för att ha en grund i magen. Av tidigare erfarenheter har jag lärt mig det....
  In till Kulladal där vi skulle förfesta men efter att vi inte hittat huset hoppa vi på bussen till svågertorp. Medans vi väntade in de andra korkade vi upp där och man drog i sig en GT innan tåget hade anlänt. Jag upptäckte även att jag glömt min mobil på bussen vilket kändes jävligt kukigt. Inga fylle sms alltså. Trisst...
  Innan vi kommit fram till Österport hade jag druckit 4-5 drinkar, mest pga jag var jävligt arg över den tappade mobilen. sist man var på denna tågstationen var 2004 och "Öresundsbro cup" eller vad de kallade det. MFF vann med 1-0 och det hetsades rätt bra på stationen efteråt.
 Nåväl, in i en taxi då vi redan var försenade, jag passade på att förklara var jag druckit öl runt Österport och folk tittade noga efter mina "hak". In på resturangen och hänga av sig jackan och sen hälsa på alla man jobbar med.

Slår sig ner på sin plats och en av de högre uppsatta började dra info om kvällen. Och sen händer det, det vi alla väntade på. Ja gott folk, det var öppen bar fram till 12. FEM TIMMAR MED GRATIS DRICKA!!
 Direkt drog jag och Marcus in vars en öl medans de andra köade till maten. Alla frågade oss om vi inte skulle äta men vi pekade bara glatt på glaset och fick tillbaka kommentaren "Jävla svenskar". Jag var ju helt till mig över att allt var gratis. Jag ville på allvar ta en till öl undetiden som vi köade till maten och sen när vi tagit mat ta en öl till.

Det var en stor Buffé det bjöds upp till men jag hade druckit mig mätt dock tog jag lite sallad och kyckling. Och jävlar vad gott det var! Det var som första gången man åt kycklingkebab.
  Efter att vi lämnat bordet kunde jag räkna det till 5 tomma ölglas framför mig. Nu hade klockan slått 9 och nu började de även bjuda på sprit i baren. Snabbt ditt där jag bad Michelle beställa nåt till mig, och jag fick in en drink som inte var god. Kajsa och Caroline tyckte synd om mig så jag fick deras. (Drinkställningen: 5 groggar, 5 öl och tre drinkar). Sen så frågade jag om jag kunde supa Kajsa under bordet. Hon menade att det skulle vara tvärtom och jag såg det som en utmaning. In beställdes Tequila som dracks upp snabbt. Jag ville beställa in en till i sann Buck-anda, men hon ville vänta lite. En till drink beställdes sen minglade jag lite. Och såhär fortsatte det.

Jag brukar ju vilja tömma det som finns. Har man med sig 8 öl till en fest vill man tömma dem. Har man med sig en jäger vill man tömma den. Nu handlade det om att tömma en bar och jag stog som den tappra soldaten, Gott folk det var ju gratis! Jag beställde in, drack, beställde in mer.

Där var ju lätt 90 % tjejer där så jag väntade bara på att dansgolvet skulle öppna vid 12 och att vanligt folk skulle få komma in. Senare kommeren av de snyggare arbetskollegorna kommer fram och säger "Martin får jag fråga dig en sak som du måste svara ärligt på?" javisst svarar jag, varpå hon upprepar "Du måste svara ärligt". Sen så drar hon tillbaka det och säger "Eller jag säger det om 10 min, ska bara ha en drink till". Kommer tillbaka senare och frågar henne vad hon skulle fråga mig så kommer hon inte ihåg det. Caroline, vad skulle du fråga mig?!

Spriten flödar och min chef var en jävel på att dra tequila. Jag känner att jag nog måste lugna ner mig annars kommer detta slå över. Och det gjorde det, vi lämnade stället innan kl 12 men då känner jag mig rätt bra. Ner till tågstationen och in på tåget där jag drar upp luvan och typ halv sover. De andra jävlas hela tiden med mig så när det drar upp min luva räcker jag fuck you till alla men det visar sig att det är biljettkontrollanten.

Av på centralen där jag stolt visar upp MTy klibban och säger "Det är jag" varpå jag får svaret "Ja du är ju inte lite skrytig" (Åsnedolme Allez!). Följer Caroline hem till lilla torg och vi passerar MTY affären. Jag påpekar utbudet och hon svarar nåt jag inte kommer ihåg men det var heeeelt rätt svarat. Lämnar av henne och jag rör mig ner mot bussen himmåt.

Två glas vatten senare hoppade man i bingen vid? 1-2?

En gratiskväll som var jävligt trevlig och vad jag kommer ihåg tror jag dessa events förekom fyra gånger om året.

IC company Martin - OUT!

Pepparkakor och burn

Lördag, en dag som kan anta så många olika skepnader. Vissa dagar innebär en lördag hejdlöst festande, andra dagar en hejdlös bakfylla.

Denna lördag innebär inte något av det.
Denna lördag innebär en god film, några pepparkakor samt två energidrycker av märket burn som kostade 41:- på den lokala shellmacken.
Denna lördag ska jag njuta av ett magiskt under.
Denna lördag inträffar klockan-ställer-tillbaka-sig-en-timme-undert, något som verkligen inte är att underskatta.

Denna lördag firar jag i min ensamhet denna klart förbisedda högtid.

Denna lördag är Inne-martin på julefrukost med jubb, svensson är antagligen full och bucky antar jag nästan är toppad.

Denna lördag skäms jag över att jag inte åkte till lorensborg och drack öl med de andra pågarna.

Denna jävla lördag!

KB

"Det är ngt med KB asså, stämningen är ibland som karnevalhelvetet I rio


Man vill bara ligga med allt" - Buck


Gais borta

Kvällen innan får man reda på att det öpnnat upp sig en bilplats upp till gbg. Tack som fan tänker jag som annars tagit ledigt helt i förgäves. Samlingsplats var mediagymnasiet nere i västra hamnen där jag trillade in några minuter tidigare för att snabbt gå inom min gamla skola. Men icke! När jag kom gåendes över den helt nylagda parkeringsplatsen så får jag syn på Jesbo som satt utanför och väntade. Det blev alltså inte nån snabb visit inom skolan utan direkt in i Jeppes volvo som kom ganska omgående.
  Första stoppet blev i Bjärred där vi hämtade upp Henrik och sedan tanke. Jag,Jesbo och Anna passade på att köpa på oss lite proviant på den lokala ICA. Jag drog till med en gamla högstadie-klassiker genom att ta en "rea-produk" och byta dess röda prislapp mot en vara jag ville ha. 1 liter Brämhults för 15 kr, tack för den! In i bilen för att möta det första gisslet på resan. Hur fan ska jag äta min keso utan sked? Anna nämnde att jag kunde käka keson med hjälp av mina nyinköpta bananer. Så där satt jag och sög av en banan för att få i mig alla de läckra små vita plopparna. (Knuddor på min snålle nån?)
  Resan gick problemfritt och vi rullade in i gbg vid 4 tiden. Parkering vid Ullevi för promenad till Avenyn (sägs med gbg dialekt där man drar ut på y:et) där herr Svensson fick se sitt lokalsinne besegrat av mitt. Mohahahha. I know my foodplaces in Gothenburg, biatch! Mat på good old donken där jag fick långa blickar efter min halsduk när jag gick ut därifrån. De två killarna som glodde gick efter oss men det försvann snabbt.
  Tillbaka till Ullevi där vi gick och hämtade vår bil som vi parkerade utanför arenan. Precis när vi skulle börja packa ur alla flaggor och banderoller börjar vi höra sång lite längre bort och vi ser 40-talet gaisare komma lite längre bort. Fuck tänker vi då vi endast är ca 7 pers utanför MFF-sektionen. Dock vänder gruppen rätt snabbt då polisen har rätt bra koll på dem.
  In på arenan där banderoller och dylikt sätts upp. Snackar med en PV som tyckte det var förjävligt att vi inte fick hänga banderoll över reklamen. Matchen drar igång och MFF är det laget som styr spelet, längesedan man såg det sist. Ettan kom och tvåan kom så småning om. Jag och Jesper sitter och funderar på om det kommr bli 5-0 till MFF. Fram till dess kändes matchen så jävla avslagen. 3000 på en arena som tar in 40000 och hundra av dessa var MFF:are. Det var ingen sång och jag,Svensson och Miörner satt och frös brevid varandra samtidigt som halvleken blåstes av.
  Nedanför oss hade 25 st "grabbar" valt att ställa sig och hetsa matchen igenom. Folk man aldrig sett förr förutom just på Malmös gator. De hetsade på allt och var helt ute i sina val av sånger. Pinsamt att bevittna.
  Inför andra halvlek satte Supras standarden genom att skriva KUK med människor på läktaren vilket gjorde att smilebanden gick upp och det värmdes till lite innanför västen. MT96 samlades uppe på andra etage och de äldre började nynna på en sång som jag genast kände igen. Snabbt slog det mig att det var Pocahontas och det lät fruktansvärt bra. I säkert 20 min satt vi och sjöng på den gamla Disney klassikern och den andra halvleken trots det dåliga spelet var otroligt rolig.
  Hemresan bestod av trevligt sällskap i bilen samt god musik. Även så ska det låta sattes igång för att tvinga mig att vara vaken. Team blå iform av mig MTy delen av bilen tog hem det hela med 2-1, båda poängen togs av mig. Sista bortamatchen som mer kändes som ett tvång än fri vilja dagarna innan blev riktigt trevlig.

Salem Al Martin - Out!

Tidigt morgon sen natt

FYFAN SATAN HELVETE JÄVLA HIF SKIT MÖG HORA BÖG.

(Jag hatar att gå upp klockan 06.00).

/G


Veckans låt


Afasi & Filthy - Fredag Hela Månan



"
det är klart att man har missat en tandläkartid eller två bara för man smögar"

/ Den Yngre



Helgen som gick

Vaknar upp på fredagsmorgonen med att broderns (som sover en halv meter ifrån mig) alarm drar igång på hans mobil. Ligger först och mimmar med i timbuktus inledande frasser "På det åttiotalet som jag växte upp. Det var en värld styrd av sådana som Reagan och Bush" innan Edwin hinner stänga av alarmet för att gå upp. Jag ligger kvar och somnar om. Vaknar sedan vid 11 där jag går upp och gör mina traditions enliga morgonritualer: En kastrull upp, 4 dl vatten och 2 dl havregryn. Gröt är bra för kropp som såväl själ!
 
På dagens schema stog det, hem till systern och klippa mig, in till stan och köpa ett skärp och sen hem för att göra mig iordning inför kvällens aktiviteter. Klockan rinner iväg men vid halv två tiden lyckas jag ta mig till bussen och är nu påväg till Erikslust, och systerns nya lägenhet. Väl där så hjälper jag henne med att sätta upp en bokhylla. Sedan kommer det hem en vän till min syster och de pratar på glatt men jag hittar inte nån speciel lucka att komma in i konversationen så jag fortsätter att mecka med bokhylla.
   Nu kommer gisslet: Caroline håller på att tvätta och ska gå ner för att hämta tvätten. Kvar ska då jag vara med hennes kompis och vi har inte sagt ett skit till varandra utöver våra namn. Jag som hatar pinsam tystnad börjar se det framför mig när vi sitter helt tysta i syrrans lilla etta och bara glor in i väggen. Hade där varit en TV hade det varit lungt. Tysnad är accepterad där. Men nu är läget så att rummet har en säng, en soffa och en bokhylla som jag nyss smällt upp. Det hela var ohållbart! Tursamt har jag en mormor som bor i huset mitt-i-mot så jag lyckas få fram "Jag ska över till mormor och hämta en sak". Perfekt tänker jag och kan pusta ut att jag klarat av situationen. Men då kommer syrran med motrepliken "Vad ska du hämta där?". "En sak" säger jag sen drar jag över till mormor.
  Väl där så kollar jag in fresh prince och får mega minnen från när man var nio och kom hem från skolan för att kolla in alla serier som gick igång vid 4 tiden. Med nylagade nudlar i munnen så var det allt från step-by-step till full house. Fresh prince la ju absolut grunden till att jag kan engelska så bra idag. Allt för många timmar satt man klistrad framför det. Och nu, tio år senare är skiten lika jävla bra. Fyfan vad jag skratta!
  Mat åts hos mormor och caroline klipper mig senare och nu var det gymmet som gällde (hann inte köpa ett skärp) innan det var utgång. Bör tilläggas även att Carolines kompis och jag snacka på rätt bra sen. Visade sig att vi hade ett gemensamt intresse - South park.

Gymmet - hem - sushi - löpning till bussen. Väl på bussen har jag Ghetto El G brevid mig som sitter jävligt tätt på mig. Bussen var liksom fucking tom men han väljer sig att sätta sig längst bak med mig. Nåväl, av på Bellevue där Svensson och Gustaf väntar. Möter upp Hans och vi går i samlade trupp mot det berömda huset. Väl där går det upp en lampa för Gustaf som nu inser att "det var ju här vi var innan etage". Stämmer Gustaf, det var även då du höll på att bli utkastad efter fem min pga din dryghet mot värden. In och köra den alltid lika meningslösa grejen med att hälsa på alla och säga sitt namn. Whats the deal of that?  Alla upplever det likadant - Du hälsar på 30 pers och kommer inte ihåg ett enda namn. Jo, bara dem som är snygga eller fula. Ett namn som satte sig direkt var Karl Johan. Alla andra kom in i sina skjortor och hade sina avarage namn som peter eller nåt. Sen stiger han in, hjälten! Med bestämda steg stiger han i köket i skjorta,pullover och kavaj "Hej Karl Johan". Det var så många tankar som for igenom ens huvud om man skulle köra ett fake namn eller inte. Men det gick ju inte. Det hade kvittat om jag dragit till med "Carl Gustav Bernadotte" ingenting kunde väga upp till "Karl johan" med tillhörande kavaj. Jag sa Martin och var nöjd med det. MTy tog sin sprit och gav sig ut på jakt efter sittplatser. Ett fint matrum blev kvällens playground där Hasse direkt drog igång med att dra upp två shots vardera till han och mig. Jag sa direkt till han att jag inte kunde dricka lika snabbt som sist. Främst för att det inte hade sett bra ut inför de andra men även för att jag inte ville ha total blackout som sist (Drack en halv jäger på ca 30 min hade inte ätit på hela dagen spydde ner hela trapphuset). Precis innan jag sänker min första shot frågar Iris om jag ätit nåt idag. Svarar att jag tog nån macka runt två innan jäger sänks ner. Iris tittar oroligt på mig men jag förklarar snabbt att jag ätit mycket mat under hela dagen.

Skratten avlöser varandra och stämningen är på topp. Gustaf och jag får flashbacks sen sist vi var här och är tvugna att göra om allt igen. Kisstävlingen blir av, denna gången med mig som vinnare. Vissa hemsidor sätts igång på datorn av yours truly och allt är trevligt. Expotjejen som jag dansade med på studenten kommer och jag bestämmer mig för att ta ett snack med henne. Precis när vi börjat prata kommer Iris bakom mig och viskar "Hon har pojkvän". Vi går iväg för att snacka i ett rum och resternade pågar står utanför och drygar sig som aldrig förr. Sen stormar pojkvännen in och tittar argt och Veronika springer efter.
Så där var man ju körd - Fitta också

Kvällen fortlöper och det verkar som Hasse precis läst på om alla saker man inte ska göra till sin flickvän. För han checka fan ta mig av dem en efter en. Gustaf stack hem vid ett och jag och svensson en halvtimme senare.

Hur sumerar man kvällen annars?
MTY - Här för att härja


Lördagen vaknar men upp bakis som en örn vid 10-tiden allt för att kicka boll. Upp och leta inomhus skor men i detta huset...oj förlåt..flyktingförläggningen hittar man fan ingenting så det fick bli ett par vanliga skor. Kommer sedan upp till Svensson och vi tittar på varandra men ingen säger hej utan båda lyckas istället få fram ett tungt suck/stön ååååååååååh. Max hämtar upp oss och vi kör mot Kockums. Väl nere i västra hamnen stiger jag och svensson in och köper den obligatoriska bakisdrickan.
VIVA, VIVA - AH VIVA PROVIVA

Träningen går bra, lite kasst tempo bara enligt mig och många nya förmågor så snacket var inte det bästa och det var inte många som förstog min genialiska löpningar. Men annars var det hur kul som helst. Hem och mår fortfarande inte riktigt 100. Kollar Everton - Pool där liverpool tar hem det efter att ha fått två straffar. Sedan ringer Herr Oddner och undrar om jag kommer till Buddha under kvällen. När han nämner meningen "gratis inträde" så finns det ingen anledning till att inte gå ditt.

Hasse fixa förgille med hans klågge-folk som var väldigt trevligt. Youtube klippen avlöste varandra och Sean Banan har ju verkligen satt sig i huvet nu..Fifaaaaan.

In till Buddha där musiken var sjukligt bra enligt mig men jag hade ingen riktig danspartnet så jag satt mest där nere och sippa på min GT. Hasse stack därifrån och jag gick runt och minglade med folk som man kände sen stack även jag hem. Köper två cheeseburgare som jag äter och sedan somnar på bussen. För att bli väckte av en tjej som rycker i min arm och säger "Vakna du ska av här". Det lät på henne som om hon visste var jag bodde så jag hoppade glatt av....på fel hållplats! fick gå sista biten hem vilket INTE var uppskattat.

Nu väntar jag bara på att battlefield ska laddas ner sen ska jag skjuta massa folk.

Det är är Inne-Martin som signar ut - SLUT

Fotboll, på riktigt

Var betydligt roligare att se dessa ungtuppar än vårt representationslag. Givetvis gjorde de sina misstag men de spelade men en helt annan passion än a-laget. De verkade ha kul. Jag var där med Bylund, PiddaP, Johan och Thomas. Trevligt i det fina men rätt kyliga höstvädret. MFF vann till slut med 3-2 och då hade Bajen fått en utvisad tjugo minuter innan. MFF ägde första halvlek för att sedan tappa tempo i andra.
Uppskattar skaran på Södra till nästan 300 personer. Kul att se många klackprofiler och andra som Hasse Mattison med barn, Staffan Tapper och Jensa Fjellström. Även finbesök i form av en Chelseascout. En MT96 banderoll vajade vackert från fonden på Södra.

Buck Walker

Reflektioner

1. När ska Dr. East och Svennepågen börja bidra till sidan? :D
2. Hur många ifk:are kommer röra sig ute i Malmö på fredagskvällen? Kommer något att hända? Kommer Östling sticka fram fejset? Kommer Buck leverara Hotdogs i ansiktet på folk?


Nostalgin fortsätter

The One and Only, the picture from witch we were born, i proudly present: MTy


Image Hosted by ImageShack.us

En raritet:
Image Hosted by ImageShack.us



B.B. (Bisarr Bonus):
Image Hosted by ImageShack.us


Buck Walker

MTy-propaganda!

Who am I to let bucky down?

Här kommer lite fin MTy-propaganda.

Mty

image2

image3

Signed by Gsie.

Klistermärken

Tänkte att det kunde vara kul att visa upp sina sjukaste MTy-klibbningar:

I taxin:     Image Hosted by ImageShack.us


Signed by buck

Från Buck till er alla

Som en gest bevisandes min vänskap till Er kommer här en liten symbolisk gåva: 
Image Hosted by ImageShack.us



Roland

Har all respekt för mannen i fråga. Riktigt kungligt när han bytte in sig själv i kvalet mot BoIS. Lirade väl dessutom som spelande tränare för Coventry.

MEN.

Jag kan inte. Vill inte. Orkar inte ha honom som tränare för vårt Malmö FF.

Han är ur-hifare. Vi kan inte bli någon jävla koloni för avdankad hifare. (babis), järdler. Kanske rolle. Enough is enough

Styrelsen? Var är stoltheten? Ryggraden? Tanken? Tänker ni överhuvudtaget på era supportrar?



Vad ni än säger: Vi är klubben.

--

Signed by Buck


Undderrubrik


Gessie har ändrat till "Heroinet är du min älskling". Vet inte var det kommer ifrån. Men kul är det inte.

1. Närmsta Gessie kommit knark är passiv rökning
2. Heroin dödar.


What are you going to do about that Gässie?

--



Signed By Buck


Nationalteatern, något som varje god vänstermänniska borde känna till. (Fan, ingen i MTy är vänster... Shit happens).

1. True, du måste se det dolda budskapet. Läs mellan raderna liksom.
2. True, det gör även Chuck Norris.

Signed by Gessie Willatown.

KFF - MFF : Matchrapport från Sir tobeys

Så, då var det väl dags för mig att göra bloggdebut också. Mitt första bidrag till detta näste som kommer slå ner som en blixt i bloggsverige är en matchrapport från Sir Tobeys (här efter tobban).

Jag anländer till tobban vid 18-snåret och möter där upp med BBWM och en del annat löst folk. En stor Coca och en plankstek classic beställs in och förväntningarna är stora. På maten alltså...

Matchen börjar och en av pågarna fäller kommentaren: "Jag går i halvitd, då kommer det stå 2 - 0". Spot on, minst sagt. Matchen fortsätter och folk blir mer och mer trötta. Dagen avslutas med ett glas isvatten och för detta kalaset betalades 165 riksdaler. Helt klart värt det, köttbiten var riktigt jävla perfekt.

Fy fan vad det såg kallt ut i kurvan på fredrikskrans. Usch.

Brandmannajäveln kunde gott stannat på läktaren tills dom fick hämta honom med stegbil, jävla fubbik!

MTY-Out!

Startskott

Valda delar, vilka senare kommer presentera sig, är nu i Kalmar för KFF-MFF. Mitt bidrag, since I work, blir således att skjuta i gång denna sida; för att använda ett slitet uttryck "i meningslöshetens tjänst".


Let the fun begin.

RSS 2.0