MTy-jul

Asså. Kapitialistiska jävla jippo. Mer ett måste än ett gärna.


Tänkte skriva en jävla julanekdot om hur vi satt hos Svensson och drack glögg ihop. MTy gemenskap samförstånd glada skratt osv.
Hur vi en efter en kom på hur seg julskinkan var hemma och begav oss till Svennepågens. Med öppna armar välkomnade han oss och vi satt o mös hela natten.

Men jag pallar fan inte. 

Onsdag åker jag till Trancania så vi ses nästa år! Mobilen är med om ni vill smsa! Ha ett bra nyår. Men ta ner förväntningarna och ta det för vad det är bara.

Tack för ett fint år annars! Några härliga halvslagsmål, många fina fyllor, härliga läktarscener och topp kamratskap!

Nästa år vill jag ha samma tungung och fler tröjor och att East fixar såna nacklappar!

Riketresan kommer bli av! Jag har kollat in i det och det ser ut att bli första helgen i februari! Hur passar det er? Det är lugnt rent billjetmässigt och bil har vi. Så det är faktiskt ingen panik i planerignen!

KFF nästa år ligger i en sommarmånad. Öland känns obligatoriskt!

Så ja. God Jul Svensson! God Jul Gessie! God Jul Maardin!


Brothers in arms¨'



Buck Walker

Fruitart by Bcuk

     

Exclusivly brought to you by Bcuk!

Updates

Tv3 kör med nyheter från Updates. Det gör MTy med.


1. Obligatorisk MTy-klädsel imorgon vad gäller t-shirts! Viktigt viktigt!

2. Har inte
glömt att jag ska styra upp en Riket-planering för januari/februari. Kommer i nästa vecka. Ligg gärna på(eller med) mig.

3.  Cred till Östling som fortsätter tömma sina känslor i bloggen.


4.  Hela premiäromgången:

31/3: Örebro SK-Trelleborgs FF och IFK Norrköping-Djurgårdens IF (Canal + TV-sänder Norrköpings comeback och alternativt datum är 1/4).

31/3: GIF Sundsvall-Helsingborgs IF, Ljungskile SK-Hammarby IF, Halmstad BK-Gefle IF.

2/4: AIK-Kalmar FF, GAIS-IF Elfsborg, Malmö FF-IFK Göteborg.

Småtråkigt enligt mig med stormatch i premiären. Framförallt synd att det inte blir en bortaresa direkt. Men än är ju långtifrån sista ordet sagt. CanalAnal ska säga sitt och SvFF ska utöva lite Modern Fotboll. Så troligen kommer slutresultatet inte alls se ut såhär. Tänk det omvända... Gbg away i premiären... Oh lalala

MVH Buck


Aubynn till MFF?

Enligt himmelriket skall Jeffrey Aubynn vara påväg till MFF. Och jag står är och applåderar högt om det är sant. En spelare jag länge, länge höjt till skyarna. Med han på vänterkanten får vi en spelare som har fart och verkligen kan bredda spelet. Det gör även att Behrang kan gå ner och alltid spela vänster back.


http://www.svenskafans.com/fotboll/artikel.asp?id=207853

Känner ni igen bilden och från vilken match?

Bajen - MFF 2006 om jag inte missminner mig. Hur som helst så var Jeffrey fruktansvärt bra denna matchen. Ut med babis och in med Stefan Ishizaki på höger kanten med så är vi ruskigt farliga. Tror jag är nöjd därefter faktiskt. Möjligtvis en ny anfallare men jag har tilltro till JJ och Junior.

Martin

Vardagen

Ligger här i min krypta som ännu inte fått sig ett ventilationshål vilket leder till att jag svettas som en galning under natten. Utanför rummet piskar det ner regn som aldrig förr, och det har gjort så hela morgonen.
Jahapp, ledig idag en fredag. skönt kan tyckas då jag endast haft korta intervaler med arbetsdagar denna veckan gentemot förra veckans sixs days straight. Men samtidigt..jag blir ledig en fredag, många tänker att man kan ladda hela dagen för kvällens avent. Det är något jag förvisso längtat efter hur länge som helst. Ni vet när man i flera veckor haft vetskapen om vad som ska hände just den kvällen. När man slutar perfekt från jobb/skola och kan ta det lungt och ladda. Jag förespråkar oftast spontanitet och tycker fortfarande att det är det bästa som finns. Men fan asså, man börjar längta lite efter dessa planerade dagar.
Nu tillbaka till dagens dag. som sagt, ni kankse tänker att jag kan ladda hur länge som helst. Det är där ni har fel mina vänner. Ikväll 04.00 ska jag inbefinna mig på Kastrups flygplats för invetering av våra butiker och sedan våra lager. Men jag tror faktiskt det kan bli rätt skoj. När man är trött lockas man fram till skratt. Långa och underbara skratt som så intensiva att det nästan gör ont. Tänker mig tillbaka till i söndags och tågresan hem från Köpenhamn där jag och Hans bara skrattar och inte kunde sluta. Först åt Hans historia om kycklingkebaben i Sunny beach (väldigbt detaljrik berättelse må jag siga) till att sedan disskutera hur Ljungskile skulle klara av alla böter som väntade dem i Allsvenskan.
Folket uppskattar att vi ska vara klara vid 12 tiden imorgon. Alltså hem snabbt och byta om för att sedan inbefinna sig på Kronprinsenbowling för en dag och kväll som jag tror kan bli grymt kul!

Nej nu får jag gå upp och äta. Tr'änig står på schemat och sedan träffa Jessica tror jag. Försöka soman vid 20.00
fatta, jag ska ta samma buss till jobbet ikväll som den man tar när man trillar hem efter en utekväll. sick!

Inte ett djupt inlägg, inte ett informativt. Helt enkelt ett jävligt intensägande uttalande från min sida som jag bjuder på såhär den 7 december!

Martin

RSS 2.0