Uppvärmning!

Dålig aktivitet här pågar! Var är rapporterna? Jag hade behövt en från i lördags då jag har en typ 12h minneslucka!

Nu till väsentligheter, hur värmer vi upp innan bowlinggillet? Bowlingen startar bisarrt nog så tidigt som 1600. Få pubar/krogar har ju öppet i den okristliga timma. Buck ligger dock inne på ett fett lager med öl och sprit. Dock kan vi av familjära omständigheter inte sitta i dennes residens och smaka av skiten.

Vi har sprit. (Jag har sprit). Men vi har ingenstans att vara.

Gå loss i lokalen innan? Alt. 1

Hur dags öppnar Husmans/Cornelias? Alt. 2

Comments bitte sehr!

BigF(B)uck is out.

DeepWijk

England är inte med i EM för att dom inte platsar. Svensson och Buck platsar överallt. ooijer blir kickad från Blackburn vid 33 års ålder. Frreeeeeestyle! BoomFunk Mceys! Killarna i höllviken är gay. Brudarna är lika heta som på lunarstom tiden. DET ÄR SLICE. Annars?

-Natten är ung svensson
- Buck, du har fler öl
- Cheers svensson!

Big Buck Signar Ut Slut

110% Anti Simon

Big MTy up till svennepågen!

Gessie hälsar.

"Ni får ta hand om mig ikväll..."


Oremo

Oremo på G till MFF. Ännu en ung lovande kille som vi kan träna ner i Malmö?! Eller blir det nya bullar med Rolle?


Bye bye Junior


0600

Det står min väckarklocka på.

Fyfan.

Jag ska ALDRIG ha ett jobb där man börjar innan klockan 9.

Dagens citat; " Vår ordinarie gitarrist Harald Pålsson är inte med ikväll. Han har fått kompledigt.". Fruktansvärt roligt framåt småtimmarna. För andra roliga små citat besök www.aeger.se.

Ses på fredag vänner. Jag hoppas att lasangen håller utlovad klass!


Avd. fyllesms!

"Silbem kväll sångaren skrek rusar lär var nära på att kli ut utskoig tre gånger!" - Den Yngre

Tack för igår! För övrigt, glöm inte att diskutera Riket-resan i kommentatorsfältet under inlägget!


Buck

Ennio Morricone

Ska villigt erkännas att jag vet noll om denne hjälte. Det jag dock vet är att han är kompositör och banbrytande inom filmmusikgenren. Han ahr kompositerat till storverk som Once upon a time in America, Onec upon a time in the West, The Good, the bad and the ugly, A Fistful of dollars. De två senaste är ju klassiska Clint Eastwood western-filmer som jag är grymt förtjust i. Musiken, som ni kan njuta av här under, är pompöst längtansfull:

The ecstasy of gold framförd live.Mr Morricone dirigerar. Döpt efter slutscenen (den ger en gåshud) i The Good, the bad and the ugly där den fule får "ecstasy of gold" så att säga. Se själva: Filmen anses vara en klassiker på grund av flera faktorer. Dels musiken men också Leones (regissörens) filmsätt. De tydliga inzoomningarna och de olika klippen.

För övrigt vill jag se bidrag på bloggen från andra än mig själv!


Buck

Überraschung

Blir säkert flera sådana på fredag. En står Buck för. Vilken får ni se!

Buck


Avd. fyllesms!

"Silbem kväll sångaren skrek rusar lär var nära på att kli ut utskoig tre gånger!" - Den Yngre

Tack för igår! För övrigt, glöm inte att diskutera Riket-resan i kommentatorsfältet under inlägget!


Buck

En fredag/lördag utan peppis

Hur ser er helg ut? Är sugen på en utgång eller två! Fredag passar dock mig bäst då släktkalas vankas på lör.

Hur ställer ni er?


Buck

FAAAAAAN

Du köper din iPod. Den är allt du ngnsin önskat dig. Den rullar på bra och du lär dig alla finesser och den samarbetar asbra med dig. Månaderna flyter på och produkten gör verkligen sitt jobb på ett förbluffande bra sätt. Nästan för bra. Du slutar ge varan den uppmärksamhet den förtjänar, börjar ta den för givet. Lik förbannat fortsätter den göra sitt. Men du känner inget behov av den längre.
Så kommer en uppdatering. En ny nano. Smärtare. Läckrare. Sexigare. Du testar den i butiken. Jisses. Nu klickar direkt. Ett beroende uppstår. Trots att du hemma har en fin fungerande ägnar du den inte en tanke. Du vill ha den nya. Den upptar dina tankar. Nästan som ett förhållande. Ni har bara setts en gång, men du är hooked, du är besatt.

Du återvänder till butiken. Smeker den. Provlyssnar. Ljudet klingar. Mint. Du bedrar din gamla trogna iPod 2gb. Du åtrar den nya. Priset kvittar. Samvete och moral får stå tillbaka. Du känner att känslorna är besvarade, Den matta silverytan talar till dig. Åtrar dig tillbaka. Klär av dig med sitt rullhjul. Eggar dig. Det är nytt och spännande.

Du har bestämt dig. Du ska köpa den nästkommande dag då din lön trillat in.

Du går hem och väntar på lönen. Den nya 4gigs iPoden upptar alla dina cellers verksamhet. Du är beroende, Som en missbrukare. Du lever på tron om att det är besvarade känslor. Du vet att det är så. Du såg ju hur silvret glänste mot dig. Just dig. Det vet du. Du tänker ut diverse kärleksförklaringar.

Lön.

Du går till affären.

Hyllan för 4gb iPods gapar tom mot dig. Hyllornas vita metall skrattar dig rakt i ansiktet.

Du känner dig smutsig. Eller hur? Du trodde. Du visste. Du levde. Du tänkte. Du andades. Du var. Du glänste. Du hade planer. No more.

Den är med någon annan nu. Du känne dig lurad. Lurad. Men av vem? Lurad av dig själv? Du hade ju faktiskt inte betalat den än. Men silvret... Was it all imagine?

Hyllan för 4gb iPods gapar tom mot dig. Hyllornas vita metall skrattar dig rakt i ansiktet.

Tysklandsresa

Ingen har dött av lite framförhållning. Hur ställer sig folk till att åka över till Riket för fotboll, sprit och samkväm? Tror inte alls att det behöver blir dyrt.
I 1. Bundesliga är rent avståndsmässigt Hamburg och Rostock aktuellt. I 2. Bundesliga har vi St Pauli, hemmahörande i Hamburg.
Vidare har vi tredjedivisonen kallad Regionalliga Nord där vi hittar Vfb Lubeck.

Jag har en förkärlek för lägre divisioner samtidigt som det såklart är ascoolt att se Hamburg SV.

Was sagen sie?


Buck

MTy goes international

Rödby färjeläge Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Art brought to you by Buck. (Klicka för att förstora,tänker på den vänstra bilden där ni kan hitta några guldkorn, tror jag...)

Den 16:e (den yngre blir lite äldre)

Ryktas om att mamma Svensson kommer att ha lagat  Lasange på Svensson vis fredagen den 16:e November, för att sen kommer sonen att gå till Husmans eller något annat ställe och kunna visa sitt riktiga leg.

MTy är välkomna!

fan vad jag mår dåligt

Tradera är en drog! Och jag är hooked. Sitter och bjuder på MFF-relaterade fanzines. VIP, Forza Fjällström, Bosse och Krister. 2000kr sammanlagt är jag uppe i. Det svider som fan för ett par papperstidningra. Å andra, sidan-detta är riktigt kultur. Detta är MFF. Fansen som levt med klubben och varit aktiv kring den i årtionden och årtionden före oss.
Det är ett tidsdokument. Och det bör stanna inom den krets vi verkar inom. Så.... jag rättfärdigar mitt högst oansvariga slöseri med mina pengar så så sätt; jag gör oss en tjänst!


Buck

Prestation

Vi är en Familj. MTy ser efter varandra. Har koll. Bryr sig om varndra. Talar ut med varandra. MTy för alla- en för MTy. Är inte svårare än så vänner.



Pröva Crown, Lokalerna var feta, Mycket fräscha blondiner!


Buck signar ut sieg snut slut!

Vikten av ord

"Rädslan ligger inte i att bli för full - rädslan ligger i att inte bli tillräckligt full" / Martin Östling

RSS 2.0