Tack!

Sicka minnen! Fan vad bra du skriver! Sägnen om hur din pungkula vandrar är fantastisk! Att urineringen över Mads utelämnats ställer jag mig dock frågande till? Historieförvrängning!


Detaljrikedomen och inlevelsen är förbannat bra. Du målar verkligen upp resan för en all over again, vilket är jäkligt snällt gjort av dig!


Vi väntade länge, vi väntade på något gott!


Bratislava nästa!



Buck

None


Kommentarer
Postat av: M

Anledningen till att jag gjorde min skildring lite mer rumsren är för det att bloggen kommer få en hel del oväntade besökare under vår resa såsom mina släktingar bland annat.



=)

2008-11-19 @ 18:19:16
Postat av: Johnny Dice

Östling och Hans:



Jag rekomederar skarpt ett besök på Boracay, om ni rör er mot Philippinnes. Ligger i Visayas, som ligger ungefär i mitten av detta underbara örike. Ni måste nog flyga genom Manilla via Caticlan eller Cebú. Ön är, enligt mig, ett unikum. Ena sidan består av en låååång vit sandstrand, hotellen ligger i dejligt beachfront läge. Seafooden är najs, brajet bra, romen asbillig, Hobbit's House som är en kopia av baren från Manilla blir ni serverade av dvärgar och de lirar irländsk musik, lira golf kan ni göra, rida, eller varför inte hyra en båt med kapten och segla runt ön. Och dykningen är självfallet grym. Filippinnerna sägs stå för 80% av jordens akvariefisk. Man ser sjuka varelser, jag lovar.

Om ni tänkt ta er till Manila, jag har inte mycket positivt att säga om det egentligen, men det kan vara coolt, om ni gillar kaos. Är ni historieintresserade - Old Town Manila med Manila Bay, Burgos Street - för porren, är ni karriär/affärsintresserade - Makati. Det spanska arvet och landets historia får ni helt klart bäst i Intramuros (den gamla spanska staden i Manila).Resten av Luzon (norra delarna av landet) tycker jag ni kan skita i -förutom låmgt sydöst vid ett ställe (som jag glömt namnet på) där man kan simma med whalesharks - en grym upplevelse.

Skit också i Mindanao (södra delarna av landet - är muslimskt). Kan dock vara spännande att ta sig dit om man vill röra sig vid områden som har stor politisk sprängkraft. Akta er för kidnappare bara.



Önskar Er en riktigt trevlig resa.



//J.D.

2008-11-20 @ 19:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0