Bowling for MTy

Mästarna av spontanitet, MTy, did it again! Denna gång i form av Martin som propsar på Big Bowl om en halvtimme. MTy är fulltaliga plus 100% bihang. Fem pers på en bana 18-19. Då vi är framme lite tidigt hinner de som inte kör bil utforska ölutbudet.
In på bana 8. Ban-grannarna var fula som flodhästar och vi var eniga om att den gravida tjejen en bit längre bort var snyggare.
Jag leder efter två rundor! Men blir snabbt indragen i bottenstriden med Martin. Martin som dock föranlett sitt spel med noggrann utprövning av klot. Han fastnar för ett baby-blå 10kg´s klot. Gsie blir vansinnig på honom och glåporden haglar mot stackars Martin som dessutom kommer sist med ett poäng mindre än mig. Öldrickarna har jobbat upp sig till andra rundan och strajkar stenhårt. Gsie och Martin står för bottenträsket och Gsie skyr inga medel i psykkampen! Till hans förtret stängs banan märkligt av just som han börjar träffa banan igen. Konspiration hävdar han och påkallar en av dom inte helt ruggugglefula ödlemonsterna till servitriser. En gobbe går in och fixar banan, men kommer inte ut. Gsie har bråttom då  "en bowlingtimmen är 55" osm ett plakat upplyser. "Jaja, säger jag, en MTy-timme är alltid 90minuter. En timme plus en halvtimmes minneslucka".  Ett febrilt battle utbryter då varken Gsie eller Martin vill bli jumbo. Antiklimax är dock faktum när banan släcks mitt i uppgörelsen. Dom hade tydligen inte hört talas om MTy-timme.

Martin smiskar även Gsie i spelhallen efteråt och Gsie får köra hem volvosuggan till Löddie med en cola-burk på antennen.

Leve spontaniteten!


Do a little dance,
make a little love,
Get down tonight.

MTy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0